Reguli si Obligatii pe Chatul Fetelor

Chatul Fetelor este un chat online romanesc, un chat gratuit, un chat fara inregistrare, un loc unde te poti distra cu fete pe chat!
Reguli si Obligatii pe Chatul Fetelor din Romania ( respectati termenii si conditii de utilizare):



  • Pentru intra pe Chatul Fetelor va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii despre sex sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : Vreau sa devin moderator/owner ( numele dumneavoastra )!
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre. Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit "Reguli si obligatii pe chatul Fetelor" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
chatul ftelr din Romania
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte. Va multumim pentru intelegere!

Un comentariu: